Поведението на автомобила Ви на пътя в повечето случаи определя неговото състояние.Ако чувствате сеене,едва доловими скърцания на ходовата част,прекомерно износване на някоя от гумите,стържене или скърцане при спиране,повреди по крмилната система и много друго.

Подобни симптоми говорят за необходимостта за провеждане на диагностика и ремонт на ходовата част на вашият автомобил.Най важно е своевременно да се обърнете към наш сервизен специалист за да се предотвратят последващи допълнителни ремонти.

Препоръчваме Ви относно техническото обслужване на вашия автомобил да се обръщате към нашите сервизни специалисти т.к.това е комфортно и достъпно,а внимателното и професионално отношение на нашите специалисти се явява гарантирана проверка на вашия автомобил и вашата безопасност и сигурност.

Нашите препоръки за постоянен контрол на техническото състояние на автомобила са:

# Проверка на нивото на маслото в двигателя
Проверява се не по-малко 1 път месечно.По ниското ниво на масло намалява ресурса на двигателя и дори може да доведе до по скорошна повреда.Приспадане на нивото до min е необходимо да се долее масло,а при проявяване на по висок разход на масло се обърнете към нас.

# Проверка на нивото на спирачната течност
Нивото на спирачна течност също се проверява не по малко от 1 път месечно.При понижаване или достигане до min стойност веднага се обърнете към нас.

# Проверка на нивото на автоматична скоростна кутия
Проверката се извършва един път на два месеца.При условие че скоростната кутия е снабдена измерителна щека може да извършите проверката самостоятелно,а при оцъствие на щека е необходимо да се обърнете към сервиз.Ниското ниво масло в ск.кутия можеда доведе до скъпо струваща повреда.

# Проверка нивото на охладителната течност
Нивото на охладителната течност проверявайте заедно с маслото един път мсечно.При спадане на нивото на охладителната течност непременно се обърнете към нашите сервизни специалисти.Това е признак за утечка на антифриз от радиатора,водната помпа или от някое водно съединение.

# Проверка налягането на гумите
Визуална проверка е необходимао да извършвате постоянно.Винаги преди да седнете зад волана. 

Контакт с нас

АДРЕС СОФИЯ ,бул.акад.Стефан Младенов с/у №54

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0884/700006

Следвай ни: