В наши дни автомобила се явява неизменна част от нашето ежедневие.Автомобила се нуждае от своевременен и периодичен преглед.Съветваме Ви да се обръщате към нашите сервизни специалисти не само когато Вашият автомобил не може да се движи вследствие на дефект,но и за извършване на периодична диагностика и профилактика.

Своевременната диагностика се явява важно условие за дълга и безопасна експлоатация на автомобила.Периодичната диагностика на автомобила позволява да се получи обективна оценка за функционрането на всички системи на основата на важните параметри за пълноценна работа на автомобила,тази процедура не само показва работата наустройствата в реално време,но и установява дефекти във всяка точка.

В съвременните автомобили почти всички системи се контролират електронни блокове поради тази причина компютърната диагностика ще помогне да се реши въпроса с тяхото проблемно функциониране.

Исползуват се съвременни диагностични уреди с определено програмно обезпечение за тестване на автомобилните компоненти при възникнали дефекти и също така за подготовка на автомобила към ремонтна операция.

Качествено извършена планова или необходима/преди заминаване на почивка,дълго пътуване/диагностика ще удължи продължителността на експлоатация на възлите и агрегатите на Вашия автомобил,ще намали разходите за непредвидени разходи.

Сигурността в техническата исправност на всички системи и възли-главно условие за комфортно пътуване стойноста на която няма да превиши планираният от Вас бюджет заради непредвидени дефекти по автомобила Ви по време на пътуване.


Снимка 

Контакт с нас

АДРЕС СОФИЯ ,бул.акад.Стефан Младенов с/у №54

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0884/700006

Следвай ни: