В наши дни автомобила се явява неизменна част от нашето ежедневие. Автомобилът се нуждае от своевременен и периодичен преглед. Съветваме Ви да се обръщате към нашите сервизни специалисти не само когато Вашият автомобил не може да се движи вследствие на дефект, но и за извършване на диагностика и профилактика.

Своевременната диагностика се явява важно условие за дълга и безопасна експлоатация на автомобила. Периодичната диагностика на автомобила позволява да се получи обективна оценка за функционирането на всички системи на основата на важните параметри за пълноценна работа на автомобила, тази процедура не само показва работата на устройствата в реално време, но и установява дефекти във всяка точка.

В съвременните автомобили почти всички системи се контролират от електронни блокове и поради тази причина компютърната диагностика ще помогне да се реши въпроса с тяхното проблемно функциониране. Използуват се съвременни диагностични уреди с определено програмно обезпечение за тестване на автомобилните компоненти при възникнали дефекти и също така за подготовка на автомобила към ремонтна операция.

Качествено извършена планова или необходима/преди заминаване на почивка, дълго пътуване/диагностика ще удължи продължителността на експлоатация на възлите и агрегатите на Вашия автомобил, ще намали разходите за непредвидени разходи.

Сигурността в техническата изправност на всички системи и възли - главно условие за комфортно пътуване, стойността на която няма да превиши планираният от Вас бюджет заради непредвидени дефекти по автомобила Ви по време на пътуване.

Контакт с нас

АДРЕС СОФИЯ ,бул.акад.Стефан Младенов с/у №54

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0884/700006

Следвай ни: